top of page
mekan_bahce_01.jpg

Istanbul’dan kalkıp her fırsatta Cunda’ya gitmek keske hepimiz için mümkün olsa. .. Kim istemez ki rakı balık keyfini, olması gereken yerde, Cunda’da yapmayı. Ne yazık ki birçok nedenden dolayı senede birkaç kere böyle bir keyfi organize edebiliyoruz. Ama döndügümüzde de oradaki lezzetlerin tadı damagımızda kalıyor.

 

Istanbul’daki ilk Cunda Mutfağı özelligini taşıyan restaurantımız, Cunda Adasında tattıgınız lezzetleri , 2003 yılından beri Istanbul’a tasıyor. Cunda Adası’nda girdiginiz hemen her restaurantta oldugu gibi Bostancı Cunda Balık’ta da en az 70-75 çesit meze ve ara sıcaktan olusan genis bir meze dolabı bulacaksınız.  Ayvalık’tan günlük olarak gelen taze ege balıklarıyla dolu balık dolabı da sizi cezbedecek.Istanbul’da hiçbir restaurant’ta bulamayacagınız kadar çesit Ege otları arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.


Sadece balıklar degil Ayvalık’tan gelenler; natural sızma zeytinyagı, siyah ve yesil zeytin, ege otları, taze lor, lor tatlısı, keçi peyniri, sepet peyniri, Cunda’yı Cunda yapan her lezzet…Sizleri de bu lezzetleri tatmaya bekleriz.

 

Restaurantımızda Ege mutfagının, eÅŸsiz doÄŸal lezzetlerini, iÅŸin ustası ellerden sizlere sunuyoruz. Lezzetimizin kaynağı ve farkımız kullandıgımız tüm ürünlerin tazeliÄŸinde gizli.

 

Balıklarımız, mezelerimizde kullandığımız tüm malzemeler ve zeytinyaglarımız Ayvalık'tan damak zevkinize ozel olarak getiriliyor.

 

Istanbul’daki ilk Cunda Mutfağı özelliÄŸini taşıyan restaurantımız, Cunda Adasında tattığınız lezzetleri, 2003 yılından beri Istanbul’a tasıyor.

 

Sadece balıklar deÄŸil Ayvalık’tan gelenler; natural sızma zeytinyagı, siyah ve yeÅŸil zeytin, ege otları, taze lor, lor tatlısı, keçi peyniri, sepet peyniri, Cunda’yı Cunda yapan her lezzet;

detail_02.jpg
servis_01.jpg

CUNDA BALIK

cunda_dumen.png
cunda_dumen.png

Kim istemez ki rakı balık keyfini, olması gereken yerde, Cunda’da yapmayı. Ne yazık ki birçok nedenden dolayı senede birkaç kere böyle bir keyfi organize edebiliyoruz.

​

Cunda Adası’nda girdiÄŸiniz hemen her restaurantta olduÄŸu gibi Bostancı Cunda Balık’ta da en az 70-75 çeÅŸit meze ve ara sıcaktan oluÅŸan geniÅŸ bir meze dolabı bulacaksınız.

 

 

Balıklarımız , mezelerimizde kullandığımız tüm malzemeler ve zeytinyaÄŸlarımız Ayvalık'tan damak zevkinize özel olarak getiriliyor.

 

 

Istanbul’da hiç bir restaurantta bulamayacağınız kadar çesit Ege otları arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Basında Cunda Balık 

1

Ot ve mezenin en iyi 10 adresi
Ot mezesi konusunda zengin bir adres arıyorsanız ya meyhanelere, ya da balık restoranlarına gitmeniz gerekiyor. Çünkü ottan yapılmış da olsa, meze en iyi içkinin yanında gidiyor. 

Hürriyet Gazetesi

2

Cunda Balık; Cunda'nın İstanbul Şubesi

Denize yakın ancak deniz görmeyen özenli balık lokantalarını, affınıza sığınarak, belki çok güzel olmayan, belki de biraz yaÅŸlanan ama eÅŸine karşı daima sevecen, becerikli ve hâlâ cazibeli olmasını bilen; sonuçta, görünürdeki kimi eksikliklerine karşın, onu hep mutlu kılan kiÅŸilikli, akıllı hanımlara benzetirim.

Posta Gazetesi / Artun Ünsal

3

Banılacak Zeytinyağı

Ben Ä°stanbul'dayken Cunda keyfini sürmek için Bostancı'daki Cunda Balık'a giderim. Sahibi Cundalı olan bu restoranın balıkları bile günlük olarak Cunda'dan geliyor.

AkÅŸam Gazetesi / Serdar Turgut

bottom of page